1 juni 2023

Open dag watersporteiland Robinson Crusoe

Update: Vandaag vindt de open dag op Robinson Crusoe plaats. Het zonnetje schijnt en we houden het weer en de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Bij heel slecht weer - en zeker bij onweer - stellen wij de veiligheid van iedereen voorop en zijn we genoodzaakt om overtochten van en naar het eiland uit te stellen of te annuleren. Houd onze Facebook- en Instagram-pagina's in de gaten voor de laatste updates.

Open dag zondag 9 juli 2023

Wil je weleens zien wat we op het watersporteiland Robinson Crusoe doen voor mensen met een beperking? Onze volledig gerenoveerde accommodatie bezoeken? Vind je het gewoon leuk om weer eens langs te komen?

Speciaal voor geïnteresseerden houden we op zondag 9 juli van 12.00 tot 18.00 uur op ons watersporteiland Robinson Crusoe een open dag!

Over Robinson Crusoe

Midden op de Loosdrechtse Plassen ligt ons watersporteiland Robinson Crusoe. Op het eiland staat een groepsaccommodatie en in het haventje liggen tal van (aangepaste) boten. Zeilen, suppen, kanoën en zelfs waterskiën… alles is hier mogelijk voor mensen met een beperking. Op het eiland ontdekken zij wat ze wél kunnen, maken vrienden en gaan met een bak ervaring en zelfvertrouwen naar huis. En dankzij de steun van fondsen, sponsoren en donateurs – die de meerkosten voor hun rekening nemen – zijn onze activiteiten toegankelijk én betaalbaar.

Kom jij ook naar onze open dag?

We laten je graag zien wat we allemaal doen op ons watersporteiland. Waai aan voor een kort bezoek of blijf langer voor een rondleiding. Wij zetten de koffie voor je klaar en de pizza-oven gaat aan voor versgebakken pizza’s. Je kan met je eigen (zeil)boot naar het eiland komen of aan boord van onze veerpont stappen.

Vertrektijden veerpont opstapplaats Bibian Mentel Pier: 12.00 VOL!, 12.45 VOL!, 13.30 VOL!, 14.15 VOL!, 15.00, 15.45 en 16.30 uur.
Vertrektijden de Fietsboot opstapplaats Porseleinhaven: 12,20 en 14.40 uur.

Meld je aan!

We ontvangen je graag op ons watersporteiland! Laat ons weten dat je langskomt en we zetten de koffie voor je klaar.

Terug naar het overzicht