20 april 2015

Overhandiging cheque NSGK: € 60.000,-

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) overhandigt op 22 april a.s. een cheque van € 60.000,- aan Stichting SailWise. Met dit fantastische bedrag maakt NSGK het mede mogelijk dat honderden kinderen en jongeren met een handicap in 2015 meerdere dagen actief kunnen watersporten op een van de accommodaties van SailWise.

Watersporten met SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn op het water kan iedereen, ongeacht de mate van beperking, weer een gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Bij SailWise worden kinderen en jongeren aangesproken op wat ze nog wel kunnen. Met de juiste aanpassingen is het voor iedereen mogelijk om te (leren) watersporten.

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Ingrid Tuinenburg, directeur van NSGK, zal de cheque overhandigen aan leerlingen van de Mytylschool Ariane de Ranitz uit Utrecht. Plaats van handeling is het eiland Robinson Crusoe in Loosdrecht.

Terug naar het overzicht