17 oktober 2016

Poiesz doneert €27.820 aan SailWise!

Tijdens de zomermaanden kon er bij de supermarkten van Poiesz worden gespaard voor leuke zomercadeaus. Voor elke spaarkaart die in juli of augustus werd ingeleverd voor een zomercadeau reserveerde Poiesz € 1,- voor SailWise. Met deze actie is een totaalbedrag van € 27.820,- binnengehaald voor SailWise.

Met de spaaractie kon er worden gespaard voor zomerse cadeaus om zo het vakantiegevoel te versterken. SailWise maakt watersportvakanties mogelijk voor mensen met een beperking en op deze manier dragen Poiesz en haar klanten een steentje bij om ook hen het ultieme vakantiegevoel te bezorgen.

In het voorjaar is in het Friese Elahuizen het Sailhûs geopend, een prachtige locatie aan het water waar de gasten van SailWise van alle gemakken worden voorzien om onbeperkt te kunnen genieten van een prachtige watersportvakantie. Elahuizen is ook de thuishaven van catamaran de Beatrix, een aangepast zeilschip dat het voor mensen met een beperking mogelijk maakt om te genieten van de watersport.

“Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het vakantiegevoel kunnen ervaren en we zijn er trots op dat we in onze regio een geweldig initiatief van SailWise samen met onze klanten kunnen ondersteunen. Hiermee dragen we ons steentje bij, zodat ook deze groep kan genieten van een vakantie in ons mooie Noorden”, aldus Piet Smit, Algemeen Directeur van Poiesz Supermarkten B.V.

“SailWise staat voor onbeperkt genieten van watersport voor mensen met een beperking. Het aanbieden van watersport voor mensen met een beperking zorgt voor veel meerkosten. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor werving/opleiding van en begeleiding van vrijwilligers en de noodzakelijke aanpassingen aan de accommodaties en het vaarmateriaal. Het is dan ook fantastisch dat SailWise het goede doel was van de zomeractie van Poiesz. Dank aan alle medewerkers en klanten van Poiesz voor deze geweldige opbrengst, ” zegt Menne Scherpenzeel, directeur van SailWise.

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: "Fonds Gehandicaptensport bewondert en ondersteunt SailWise en haar activiteiten al vele jaren. Met de inbreng van middelen, kennis en een netwerk helpen wij mee de dromen van SailWise te laten uitkomen. De watersporters met een handicap zijn een inspiratiebron door hun doorzettingsvermogen en lef. Ze zijn een voorbeeld voor alle sporters in Nederland. Met en zonder handicap. Daarom zijn wij trots dat onze partner Poiesz Supermarkten B.V. met haar klanten deze geweldige ondersteuning heeft kunnen realiseren voor SailWise.

Terug naar het overzicht