1 augustus 2022

Relatiedag op de Lutgerdina

vrijdag 23 september 2022

SailWise is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in Nederland van uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een eperking. Van zeilzwerftochten over het IJsselmeer en het Wad met de tweemastklipper Lutgerdina tot catamaranzeilen vanuit  watersportaccommodatie It Sailhûs en het beoefenen van kleine watersport vanaf watersporteiland Robinson Crusoe.

Toegankelijk en betaalbaar

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, extra bemanning... onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze vakanties niet duurder dan watersportvakanties voor mensen zonder beperking. 

Deelnemers van onze zeilvakanties betalen maar zo’n 50% van de kostprijs. De meerkosten worden gefinancierd door donateurs en sponsoren. Wil je ons werk voor mensen met een beperking steunen? Kijk dan op sailwise.nl/steun-ons.

Relatiedag

Onze historische tweemastklipper de Lutgerdina bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar! We nodigen je graag uit voor een bezoek aan dit prachtige, unieke schip.

Datum:  vrijdag 23 september 2022
Tijd:  vrije inloop tussen 16.00 en 21.00 uur 
Locatie:  KNZ&RV Muiden
Parkeren:  nabij KNZ&RV Muiden (Westzeedijk)

Maak kennis met SailWise en de SailWise Club van 100. Onze deelnemers en vrijwilligers vertellen hun persoonlijke verhaal en SailWise-directeur houdt een presentatie over de meerwaarde van watersport voor mensen met een beperking. We laten je graag zien hoe bijzonder de Lutgerdina is en waarom jouw steun onmisbaar is!

Ben jij erbij?

We hopen je op 23 september te zien op de Lutgerdina. Meld je aan op sailwise.nl/relatiedag

Terug naar het overzicht