14 september 2021

Robinson Crusoe Burendag

Woon je rond de Loosdrechtse Plassen en wil je weleens zien wat we op het watersporteiland Robinson Crusoe doen voor mensen met een beperking? Vind je het gewoon leuk om weer eens langs te komen? Speciaal voor onze buren houden we op zondag 3 oktober van 14.00 tot 18.00 uur de Robinson Crusoe burendag!

MELD JE HIER AAN VOOR DE BURENDAG >>
 

Over Robinson Crusoe

Midden op de Loosdrechtse Plassen ligt ons watersporteiland Robinson Crusoe. Op het eiland staat een groepsaccommodatie en in het haventje liggen tal van (aangepaste) boten. Zeilen, suppen, kanoën en zelfs waterskiën… alles is hier mogelijk voor mensen met een beperking. Op het eiland ontdekken zij wat ze wél kunnen, maken vrienden en gaan met een bak ervaring en zelfvertrouwen naar huis. En dankzij de steun van fondsen, sponsoren en donateurs – die de meerkosten voor hun rekening nemen – zijn onze activiteiten toegankelijk én betaalbaar.

Kom jij ook naar onze burendag?

We laten je graag zien wat we allemaal doen op ons watersporteiland. Waai aan voor een kort bezoek of blijf langer voor een rondleiding. Wij zetten de koffie voor je klaar en de pizza-oven gaat aan voor versgebakken pizza’s. Je kan met je eigen (zeil)boot naar het eiland komen of aan boord van onze veerpont stappen. Deze vertrekt vanaf de Bibian Mentel Pier in Loosdrecht om 13.30 uur en 15.30 uur. Regelmatig vaart de pont ook weer terug naar de kade.

MELD JE HIER AAN VOOR DE BURENDAG >>

Terug naar het overzicht