3 juni 2019

Rolstoelvakantie

Onbeperkt genieten van wind door je haren, zon in je gezicht en opspattend water. Of het nu in een aangepaste zeilboot is, een pontonboot of op het volledig toegankelijke terras … It Sailhûs is de ideale basis voor een rolstoelvakantie.

Rolstoeltoegankelijk

De gehele accommodatie is volledig rolstoeltoegankelijk. De aangepaste appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is voorzien van hoog-laag bedden en sanitair, tillift en toegankelijke keuken. Vanaf het Franse balkon of het grote terras geniet je van het prachtige uitzicht over de Fluessen.

Ideale uitvalsbasis

Naast watersport heeft dit deel van Friesland nog veel meer te bieden. Bezoek een van de pittoreske steden en dorpjes in de omgeving, zoals Sneek, Balk, Workum, Stavoren en Heeg. Of plan een dagje Leeuwarden, een historische stad vol prachtige musea, heerlijke terrassen en leuke winkels.

Rolstoelfiets

Ook is het mogelijk om de omgeving te verkennen per rolstoelfiets. Zuid-West Friesland kent een afwisselend landschap: van meren tot uitgestrekte weilanden, maar ook prachtige bossen. Zin om te gaan fietsen? Geef dan bij je optie-aanvraag aan dat je een rolstoelfiets wilt huren.

Terug naar het overzicht