13 oktober 2019

Rolstoelvriendelijke accommodaties te huur

Op zoek naar een modern ingerichte rolstoelvriendelijke accommodatie? Genieten van Friesland en de Friese meren? Boek dan samen met vrienden of familie een [of meerdere] van onze appartementen in It Sailhûs. Naast dat de rolstoelvriendelijke accommodaties mooi licht en ruim zijn opgezet, heb je ook uitzicht over de Fluessen en kun je genieten van voorbij kabbelende boten, een mooie zonsondergang of misschien wel een Elfstedentocht komende winter!

It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig aangepaste 4- tot 6-persoons rolstoelvriendelijke accommodaties. De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken. Vanuit het appartement heb je door grote ramen een prachtige uirtzicht over het Friese landschap. 

Buiten hebben we aan de haven een groot terras, tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van een kist met buitenspeelgoed, een terrashaard en een barbecue. Geniet hier vande wind, de zon, de langs zeilende boten en er is zelfs de mogelijkheid om te gaan zeilen. Ook hebben we sinds kort een eigen rolstoelfiets waarmee je zelf de vele historische dorpen of steden kunt bezoeken.

Wil je het water op?

Naast het grote terras aan de steiger liggen verschillende zeilboten afgemeerd, zoals een Tirion21, een pontonboot een Hansa 203 en Hansa 303. Wil jij lekker het water opgaan met één van deze zeilboten, of met een kano een rondje peddelen door de haven en langs de kade, laat het ons weten bij de reservering. Je kunt bij je rolstoelvriendelijke accommodatie een bootje huren, uiteraard ben je hier vrij in en kan je ook ter plekke bekijken of je een dagdeel wilt gaan zeilen.

Kortom, er is genoeg te beleven in It Sailhûs én ruimte om heerlijk te ontspannen.

Terug naar het overzicht