1 juli 2021

Ron Koopmeiners neemt afscheid van SailWise

Interim directeur Ron Koopmeiners heeft per 1 juli officieel het stokje overgedragen aan zijn opvolger Renske Rietbergen. Ron heeft SailWise door de coronacrisis geholpen en laat een levendige organisatie achter.

“We zien de toekomst positief tegemoet”, vertelt Rob Klifman, voorzitter van de SailWise Raad van Toezicht. “Ron heeft SailWise een helpende hand geboden om de coronacrisis door te komen. Het was geen makkelijke tijd en er moesten zware besluiten genomen worden.” Wat als een interim-functie van een half jaar begon, werd een turbulente periode van 1,5 jaar voor Ron. “Die periode hopen we snel af te sluiten nu de watersportvakanties op Robinson Crusoe en bij It Sailhûs weer zijn gestart. De koers naar weer een gezonde organisatie is ingezet. We zijn Ron heel dankbaar dat hij SailWise al die tijd heeft bijgestaan”, aldus Rob.

Nieuwe SailWise-directeur

Renske Rietbergen is met enthousiasme begonnen als nieuwe directeur van SailWise. Renske wil volgend jaar minimaal weer op het niveau van voor de coronacrisis zitten, zodat ook de tweemastklipper Lutgerdina - na 2 jaar aan de wal te hebben gelegen - weer gaat varen. Ze streeft naar een financieel gezonde organisatie, grotere bekendheid en verdere professionalisering van SailWise. Lees meer >>

Terug naar het overzicht