21 september 2016

Rotary Sneek Zuidwesthoek zet It Sailhûs in de lift

Feestelijke onthulling van tillift bij It Sailhûs

Directeur Menne Scherpenzeel van SailWise heeft gisteren tijdens een feestelijke onthulling een tillift mogen ontvangen van Rotary Club Sneek Zuidwesthoek. Rotary-leden Michiel Duyvendak en Klaas Weissenbach hadden de eer om de tillift te onthullen én om deze in te wijden. Michiel mocht het tillen ervaren en toen hij zich zwevend boven het water bevond werd de lift dan ook onder luid applaus verwelkomd.

De onthulling ging gepaard met een rondleiding door het volledig verbouwde Sailhûs en een heerlijk diner. It Sailhûs is de afgelopen jaren verbouwd en sinds mei 2016 zijn de volledig toegankelijke appartementen en een groepsaccommodatie officieel geopend. De catamaran Beatrix van SailWise heeft It Sailhûs als thuishaven.

SailWise kan met de tillift haar gasten die in een rolstoel of elektrische stoel zitten makkelijk in- en uit een bootje tillen, zodat zij veilig en comfortabel kunnen watersporten. Deze lift draagt daarmee sterk bij aan het doel van SailWise: iedereen moet onbeperkt van watersport kunnen genieten!

 

Terug naar het overzicht