2 augustus 2015

SAIL loterij voor SailWise!

In Nederland zijn er maar liefst 1,7 miljoen mensen met een handicap en voor hen is sporten niet zomaar vanzelfsprekend. Daarom introduceert De Staatsloterij een nieuw initiatief: de SAIL loterij. Een speciale loterij waarvan de opbrengst gaat naar maatschappelijke organisaties die sport toegankelijk maken voor mensen met een handicap, zo ook SailWise.

Ter promotie van de SAIL loterij kwam een filmploeg met Wendy van Dijk langs op watersporteiland Robinson Crusoe. Laurens Venneman, enthousiast zeiler, en tevens actief deelnemer van SailWise vertelt in één van de filmpjes dat hij dankzij SailWise op een volwaardige manier heeft leren zeilen. Ook Bibian Mentel, zesvoudig Nederlands Kampioen snowboarden, benadrukt dat SailWise een plek is waar je begeleid kan sporten met een handicap en gewoon de dingen kan doen zoals normaal.
Bekijk hier de filmp en laat je inspireren!

Speel mee met SAIL loterij en maak van 19 t/m 22 augustus elke dag kans op mooie prijzen én op de superhoofdprijs van 22 augustus, een Fiat 500! Een lot kost slechts € 2,50. De helft daarvan gaat naar (water)sporters met een handicap.

Ga naar www.sailloterij.nl.

Terug naar het overzicht