19 juli 2022

SailWise doet beroep op crowdfunding voor nieuwe tilliften

24uurs zeilestafette op Loosdrechtse Plassen

Zeilen is leuk. Voor mensen met een beperking is het zelfs meer dan dat. Het biedt hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, te ontdekken wat er wél kan en de eigen regie (weer) te pakken. Midden op de Loosdrechtse Plassen is dat al jaren mogelijk vanaf ons watersporteiland Robinson Crusoe. En hoe belangrijk is het dat dit mogelijk blijft voor iedereen, ongeacht zijn of haar beperking?!

Help ons bij deze actie! >>

Nieuwe tilliften

De accommodatie op het eiland is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk, zodat we - met hulp van onze zorgvrijwilligers - alle nodige zorg kunnen bieden aan de deelnemers van onze activiteiten. Om ook in de toekomst mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om te watersporten en te verblijven op het eiland, hebben we nieuwe tilliften nodig in de accommodatie. Zo kunnen we iedereen de hulp en zorg bieden die zij nodig hebben tijdens hun verblijf.

24uurs zeilestafette

Om geld op te halen voor de nieuwe tilliften organiseren we op 31 juli en 1 augustus 2022 een 24uurs zeilestafette op de Loosdrechtse Plassen. We zeilen deze estafette niet zelf, maar onze enthousiaste deelnemers en vrijwilligers. Waarom? Omdat ze het belangrijk vinden dat onze watersportaccommodatie toegankelijk blijft voor iedereen en we samen zoveel mogelijk geld op willen halen voor de nieuwe tilliften.

Steun deze fantastische zeilers! Bij alle donaties tot een totaalbedrag van 5.000,- verdubbelt Fonds Gehandicaptensport het gedoneerde bedrag.

Over Robinson Crusoe

Het watersporteiland Robinson Crusoe ligt op een idyllische plek, midden op de Loosdrechtse Plassen. Hier wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Het is een plek waar rolstoelgebruikers waterskiën, mensen met een visuele beperking zelfstandig zeilen, waar mensen revalideren, zelfvertrouwen krijgen en waar iedereen vooral veel lol heeft. Kortom, een plek waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Terug naar het overzicht