10 februari 2023

SailWise doet mee aan NLdoet

Een dagje lekker de handen uit de mouwen, met een concreet en betekenisvol doel! Op 11 maart kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken tijdens de klusdag op de tweemastklipper Lutgerdina in Enkhuizen (Bierkade). We gaan aan de slag met het winteronderhoud van het historische zeilschip de Lutgerdina. Kom dus lekker schuren, schilderen en klussen met andere enthousiaste mensen.

De Lutgerdina wordt in het watersportseizoen ingezet om samen met mensen met een beperking onvergetelijke zeiltochten te varen. Zeilen hijsen, overstag gaan, navigeren en aan het roer staan… Of je nu in een rolstoel zit of niet, iedereen doet actief mee.

Wij zorgen voor duidelijke instructies, materialen, beschermingsmiddelen én een heerlijke lunch. Met elkaar zorgen we ervoor dat de Lutgerdina weer helemaal klaar is voor een nieuw, uitdagend vaarseizoen voor mensen met een beperking.

Aanmelden kan via de website van NLdoet: https://www.nldoet.nl/activiteit/klusdag-op-de-rolstoeltoegankelijke-klipper-de-lutgerdina-van-sailwise

 

Terug naar het overzicht