30 augustus 2021

SailWise krijgt € 8.715,- van Pampusclub

SailWise-directeur Renske Rietbergen heeft donderdag 26 augustus een cheque van € 8.715,- in ontvangst genomen. Deze fantastische opbrengst is te danken aan alle mensen die een item hebben gekocht tijdens de veiling van de Pampusclub Easyweek, die van 16 t/m 20 augustus plaatsvond in Loosdrecht.

Pampusclub Easyweek

Sinds 2007 wordt er bij de Koninklijke Watersport Vereniging Loosdrecht (KWVL) een Pampus zeilevenement georganiseerd onder de naam Easyweek. Dagelijks vindt er een zeilwedstrijd plaats en in de avonduren zijn er diverse walactiviteiten voor de deelnemers en andere geïnteresseerden.

Veiling voor SailWise

SailWise-directeur Renske Rietbergen was uitgenodigd om op de tweede dag een presentatie te geven over SailWise en wat onze watersportactiviteiten betekenen voor mensen met een beperking. Aansluitend vond er een veiling plaats, waarvan de volledige opbrengst naar SailWise ging. Er werd massaal geboden op de items van de veiling. Het resultaat: een opbrengst van maar liefst € 8.715,-voor SailWise! Daar zijn we heel dankbaar voor. Mede dankzij deze donatie houden we onze watersportactiviteiten niet alleen fysiek maar ook financieel toegankelijk houden voor mensen met een beperking.

Terug naar het overzicht