23 mei 2023

SailWiseCup 2023

SailWiseCup levert € 11.312,- op

Op woensdag 10 mei werd er voor de dertiende keer de SailwiseCup gevaren: een unieke zeilwedstrijd voor bedrijven, én voor het goede doel! De opbrengst van deze regatta gaat 100% namelijk naar SailWise.

Jan en Nienke Zetzema van Waterland Yacht Charter stelden voor dit evenement 8 zeiljachten beschikbaar, en namen daarnaast ook de organisatie voor hun rekening. Maar liefst € 11.312,- heeft deze SailWiseCup opgebracht. Hiermee kunnen we nog meer mensen met een beperking een onvergetelijke en betaalbare vakantie aanbieden.

Over Waterland Yacht Charter

Waterland Yacht Charter is al ruim een kwart eeuw een begrip in de watersport. Het motto van Waterland Yacht Charter is: sportief zeilen en riant vakantie vieren! Vanuit Jachthaven Waterland in Monnickendam verhuurt de firma een hele serie Dehlers (25 tot 38 voet) en X-Yachts (34 tot 37 voet). Voor dagverhuur en abonnementhuur zijn er een Fox-22 en J/80 beschikbaar. De verhuurvloot is sportief, comfortabel en uitdagend.

Waterland Yacht Charter is onderdeel van Waterland Monnickendam. Jachthaven Waterland is als haven koploper in de Blauwe Vlag, heeft weer de groene Wimpel 2022 behaald en beschikt over uitgebreide en moderne faciliteiten, waaronder een (CO2 neutraal) toiletgebouw, afvaleiland, picknickplaatsen, een speeltuin, goed werkende wifi en een 15 tons kraan en mogelijkheden voor winterberging. Meer informatie op www.waterlandyacht.nl.

 

 

Terug naar het overzicht