8 december 2020

Toch bijzondere feestdagen? Het kan!

Onze minister-president was duidelijk tijdens de laatste persconferentie: een groot familiefeest tijdens de feestdagen dit jaar is niet mogelijk. Ga je dus maar niets doen dit jaar? Natuurlijk niet! Kom deze Kerst of met Oud&Nieuw naar It Sailhûs en maak er in een klein gezelschap een bijzondere én supergezellige tijd van!

Vier de feestdagen in It Sailhûs

Bij aankomst in It Sailhûs word je al direct in de watten gelegd. In onze sfeervol aangeklede accommodatie ontvangen we je graag met een fles bubbels.

Voor een heerlijk diner kunnen wij ook zorgen. Als je wilt maken onze buren van De Fluessen op 2e kerstdag of nieuwsjaardag een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar en bezorgen deze tot aan de deur! Je hoeft er zelf dus niet eens voor in de keuken te staan. Ook bij veel andere lokale restaurants kan je tijdens de feestdagen heerlijke maaltijden bestellen en laten bezorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan in de compleet uitgeruste keuken om een heerlijke maaltijd te maken.

Over het ontbijt hoef je je ook geen zorgen te maken. Op verzoek vullen we je koelkast bij aankomst voor de eerste ochtend en wordt er een vers ontbijt geserveerd op de zaterdag en zondag.

De feestdagen veilig samen vieren

Dat kan, binnen de huidige maatregelen, ook in It Sailhûs. De vakantiewoningen zijn ruim, modern, van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 personen. Onze groepsaccommodatie is bovendien uitstekend geschikt voor grotere gezinnen die op een fijne locatie hun feestdagen door willen brengen.

Bang dat er niets te doen is?

Geen zorgen! De omgeving is prachtig en leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of mooie fietstocht (kijk eens op waterlandvanfriesland.nl voor meer inspiratie). Bovendien is in It Sailhûs alles aanwezig voor een fijne tijd samen. De groepsruimte is toegankelijk voor alle gasten (houd wel rekening met 1,5 meter afstand). Er staat een pingpongtafel, een tafelvoetbaltafel en een kast vol spelletjes voor een gezellige spelletjesavonden. En bij droog weer kan je buiten behaaglijk bij de vuurkorf zitten met een glaasje glühwein.

Kortom: alles is aanwezig voor een onbezorgde en onvergetelijke feestdagen!

Mogelijkheden en kosten

Prijzen
Vakantiewoning (4 personen):  499,-
Groepsaccommodatie (12 personen):  725,-

Verblijf
24 t/m 27 december 2020 of
31 december 2020 t/m 3 januari 2021

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief:

  • verblijf (4 dagen en 3 nachten) in It Sailhûs
  • ontvangst met een fles bubbels
  • reserveringskosten
  • toeristenbelasting
  • bedlinnen
  • schoonmaakkosten

Bij te boeken:

  • Kerstdiner op 2e kerstdag (€ 24,50 per persoon, excl. drank)
  • Ontbijt voor drie dagen (€ 24,- per persoon)
  • Rolstoelfiets (€ 12,50 per dagdeel of € 20,- per dag)

Geen zin om te koken? Er zijn diverse restaurants in de omgeving die maaltijden bezorgen in It Sailhûs. Vraag bij je boeking naar de mogelijkheden.

SPAR in Woudsend bezorgt je boodschappen graag voor je in It Sailhûs. Bestellen kan via woudsend.spar.nl.

Informatie en reserveren

Wil je boeken of heb je vragen over een verblijf in It Sailhûs? Vraag een optie aan en wij sturen je vrijblijvend een offerte voor jouw verblijf in It Sailhûs! Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.

Terug naar het overzicht