26 juli 2019

Uniek Sporttalent 2019

Het is weer tijd voor de Uniek Sporttalent Verkiezing! En jij krijgt de kans om jezelf als eerste aan te melden of jouw Unieke Sporttalent te nomineren. 

Uniek Sporttalent Verkiezing 2019 van start.
Voor de vijfde keer op rij wordt de Uniek Sporttalent Verkiezing georganiseerd, waarbij iedere sportieveling met een beperking genomineerd kan worden als Uniek Sporttalent! Denk aan sporters met een beperking die persoonlijke records weten te verbreken, iemand die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt of een inspiratie is voor andere sporters met een beperking. 

Nomineer iemand voor 18 augustus en ontvang een Uniek Sporten cadeau.
Jij krijgt dit jaar niet alleen de kans om iemand als eerste te nomineren, maar als je vóór 18 augustus iemand nomineert krijg je ook nog eens een Uniek Sporten cadeau! 

Nomineer nu jouw Uniek Sporttalent 2019
Dus heb jij dit jaar een bijzondere sportieve prestatie neergezet of een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt? Of ken jij iemand waarbij zijn of haar talent een keer onderstreept mag worden? Meld diegene of jezelf dan aan op www.unieksporttalent.nl en zet een streep door beperking en onderstreep talent! 

Meer informatie over de verkiezing vind je op www.unieksporttalent.nl en op de social media kanalen van Uniek Sporten!

Terug naar het overzicht