24 januari 2023

Webinar 'SailWise watersportvakanties: wat kan je verwachten?'

Hoe kan ik zeilen met een rolstoel? Welke hulpmiddelen zijn er bij SailWise? Wie begeleidt en verzorgt mij tijdens mijn vakantie?

Het zijn vragen die veel mensen hebben voordat ze komen watersporten bij SailWise. Ben je benieuwd hoe wij onze vakanties organiseren, wil je weten hoe de vakanties op onze verschillende locaties eruit zien of heb je specifieke vragen over het watersporten bij SailWise? Meld je dan aan voor ons webinar op maandag 6 februari. Van 19.30 tot 20.15 uur vertellen we alles over onze watersportmogelijkheden en geven we je een goede indruk van onze locaties. Het wordt een interactief webinar, waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan medewerkers én deelnemers van SailWise.

Wie zijn er aanwezig?
Tijdens het webinar zijn medewerkers van SailWise aanwezig. Zij vertellen een duidelijk verhaal over onze watersportvakanties en wat jij tijdens zo'n vakantie kan verwachten. Twee van onze deelnemers zijn bovendien aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Zij zijn tenslotte de echte ervaringsdeskundigen.

Wat heb je nodig?
We organiseren dit webinar via Microsoft Teams. Hiervoor heb je een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met een (ingebouwde) microfoon en camera. Via de Teams-link die we je toesturen kun je deelnemen aan het webinar. Dit kan gewoon online, zonder het downloaden van een programma. 

Meld je aan!
Meld je vrijblijvend aan voor het webinar op 6 februari via sailwise.nl/nl/over-sailwise/sailwise-webinar. Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin de Teams-link naar het webinar. 

Terug naar het overzicht