29 januari 2019

Winnaars Prijsvraag KansPlus!

In het oktobernummer van het PlusPunt, een uitgave van KansPlus, stond een prijsvraag waarmee een gratis weekend in een appartement in It Sailhûs te winnen was.

Uit de inzendingen heeft de redactie van PlusPunt samen met SailWise de winnaar gekozen. Familie de Jong uit Rotterdam mag samen met hun zoon en dochter een weekend doorbrengen in een appartement in It Sailhûs. Op de foto staat naast de familie de Jong Menne Scherpenzeel, de directeur van Sailwise. Hij reikte de prijs op 21 januari uit. Namens KansPlus waren Miriam Zegger, bestuurslid en Marion Thielemans, beleidsmedewerker PR/communicatie erbij.

Tussen de inzendingen zat ook het verhaal van de vader van Tijs: "Ik gun mijn zoon Tijs wel een weekend in It Sailhûs. Tijs is gek van boten, niet om zelf te varen maar om te genieten van het gerommel, de spanning en soms het motorgeluid. Een haven is de perfecte atmosfeer voor hem. Hij is blind en moet het dus hebben van de activiteit van anderen. We gaan vaak naar Enkhuizen......Wie weet kunnen we een keer met de Lutgerdina als deze ook ‘opstappers’ meeneemt."

Voor SailWise reden om een extra prijs te geven. Tijs mag op Koningsdag, samen met zijn familie en begeleider, meevaren op de tweemastklipper Lutgerdina

Terug naar het overzicht