Steun SailWise als bedrijf

Het aanbieden van watersport voor mensen met een beperking zorgt voor veel meerkosten. Denk aan de noodzakelijke aanpassingen aan de accommodaties, het vaarmateriaal, de werving, opleiding, huisvesting en begeleiding van vrijwilligers en de (extra) bemanning om de veiligheid te garanderen. Die meerkosten berekenen wij niet door aan onze gasten. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen. De deelnemers betalen een normale eigen bijdrage die vergelijkbaar is met soortgelijke activiteiten voor iemand zonder beperking.

Financieel toegankelijke watersport

De meerkosten worden gefinancierd door bijdragen van fondsen, speciale acties, serviceclubs, donateurs én bedrijven die SailWise jaarlijks sponsoren. Met deze bijdragen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken. Wij maken watersport toegankelijk voor écht iedereen. Onze deelnemers kunnen onbeperkt genieten van watersport én ervaren weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid.

Word sponsor van SailWise

Houd samen met SailWise watersport toegankelijk én betaalbaar voor mensen met een beperking. Word sponsor! Samen met jou stellen we graag een sponsorpakket op maat samen.

SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling) door de belastingdienst (ANBI-nummer 804217488). Jouw gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Als partner van SailWise kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw bijdrage heeft én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.

Word nu sponsor van SailWise en neem contact op met:
Renske Rietbergen (directeur SailWise)
r.rietbergen@sailwise.nl
0228-350756

Op een andere manier helpen?

Naast een jaarlijkse financiele bijdrage aan SailWise, zijn er nog meer mogelijkheden om ons te steunen:

 • Neem als organisatie deel aan één van onze activiteiten
  (zoals SAIL, de SailWise Cup of Skûtsjesilen)
 • Verbind SailWise als goed doel aan jouw activiteit of evenement
 • Help ons met de kennis en expertise van jouw organisatie
 • Stel jouw producten (met korting) aan SailWise beschikbaar
 • Word 1% fairshare-partner van Fonds Gehandicaptensport, met als doel SailWise
 • Word maatschappelijk partner van SailWise

Heb je zelf ideeën of wensen? Laat het ons weten en we kijken graag samen naar het beste passende partnership voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Heb je interesse om sponsor te worden voor SailWise of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met:
Renske Rietbergen (directeur SailWise)
r.rietbergen@sailwise.nl
0228-350756

 • Meer informatie of vragen?
 • Renske Rietbergen
 • r.rietbergen@sailwise.nl
 • 0228-350756