Steun SailWise als bedrijf

Het aanbieden van watersport voor mensen met een beperking zorgt voor veel meerkosten. Denk aan de noodzakelijke aanpassingen aan de accommodaties, het vaarmateriaal, de werving, opleiding, huisvesting en begeleiding van vrijwilligers en de (extra) bemanning om de veiligheid te garanderen. Die meerkosten berekenen wij niet door aan onze gasten. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen. De deelnemers betalen een normale eigen bijdrage (vergelijkbaar met soortgelijke activiteiten voor iemand zonder beperking).

Het onmogelijke mogelijk maken

De meerkosten worden gefinancierd door bijdragen van sponsoren, speciale acties, fondsen, serviceclubs, donateurs en leden van de SailWise Club van 100. Met deze bijdragen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken. Wij maken watersport toegankelijk voor écht iedereen. Onze deelnemers kunnen onbeperkt genieten van watersport én ervaren weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid.

SailWise is erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling | ANBI-nummer 804217488), waardoor je gift fiscaal aftrekbaar is.

SailWise steunen kan op verschillende manieren. Heb je zelf ideeën of tips? Dan horen we dat ook graag!


‘Een paar dagen Robinson Crusoe doet meer dan weken revalideren’


Word lid van de SailWise Club van 100

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling) door de belastingdienst (ANBI-nummer 804217488). Jouw gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Als partner van SailWise kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen (zoals de SailWise zeil-10daagse), houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.

Word nu lid van de SailWise Club van 100 >>
 

Kies een partnership dat bij jouw organisatie past

Naast de SailWise Club van 100 zijn er nog veel meer mogelijkheden om je aan SailWise te verbinden. Een paar voorbeelden:

 • Neem als organisatie deel aan één van onze activiteiten
  (zoals SAIL, de SailWise Cup of Skûtsjesilen)
 • Verbind SailWise als goed doel aan jouw activiteit of evenement
 • Help ons met de kennis en expertise van jouw organisatie
 • Stel jouw producten (met korting) aan SailWise beschikbaar
 • Word 1% fairshare-partner van Fonds Gehandicaptensport, met als doel SailWise
 • Word maatschappelijk partner of sponsor van SailWise

Heb je zelf ideeën of wensen? Laat het ons weten en we kijken graag samen naar het beste passende partnership voor jouw organisatie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Tel: 0228 35 07 56
E-mail: info@sailwise.nl
Rekeningnummer: NL14 RABO 0311 3093 72

 • Meer informatie of vragen?
 • info@sailwise.nl
 • 0228-350756