Houd de Beatrix in de vaart

Houd de Beatrix in de vaart

Houd de Beatrix in de vaart

Geweldige avonturen en onvergetelijke ervaringen; dat is wat SailWise biedt voor mensen met een beperking. En één van onze geliefde schepen - de catamaran Beatrix - heeft dringend groot onderhoud nodig om veilig te kunnen blijven varen met gasten. We hebben jouw steun nodig om dit te realiseren!

Groot onderhoud

Het onderhoud van de Beatrix is een grote klus en van essentieel belang om haar veilig en operationeel te houden. Het zeilschip moet uit het water gehaald worden om de romp te kunnen inspecteren en onderhouden, het schip krijgt een flinke opknapbeurt, de masten en zeilen worden gekeurd en onderhouden, de uitrusting wordt vervangen, gerepareerd of vernieuwd en ga zo maar door... Al deze verbeteringen zijn nodig om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een geweldige en zorgeloze tijd aan boord kunnen beleven.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw steun nodig om ons te helpen het benodigde geld in te zamelen voor het onderhoud van de Beatrix. Jouw donatie kan het verschil maken en ervoor zorgen dat mensen met een beperking blijven genieten van de vrijheid en het plezier van het zeilen.

Met elke bijdrage, groot of klein, brengen we ons doel dichterbij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Beatrix weer in volle glorie kan varen, met haar zeilen opbollend door de wind en haar dek vol lachende gezichten. Jouw donatie maakt rechtstreeks impact op het leven van mensen met een beperking en opent deuren naar nieuwe avonturen en mogelijkheden.

Catamaran Beatrix

De Beatrix heeft in de afgelopen 25 jaar duizenden mensen een onvergetelijke zeilervaring bezorgd. Voor velen van hen was het een kans om even hun beperkingen te vergeten en zich vrij te voelen op het water. De catamaran biedt niet alleen een unieke zeilervaring, maar is ook volledig toegankelijk voor mensen met verschillende beperkingen. Denk aan aangepaste lieren, zodat je de zeilen ook vanuit je rolstoel kan hijsen, brede gangboorden, een hydraulisch stuursysteem, navigatie-apparatuur en reliëfkaarten voor mensen met een visuele beperking en aangepast sanitair aan boord. Het is een plaats waar onze gasten hun grenzen kunnen verleggen, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en volop kunnen genieten van het zeilen.We geloven dat iedereen het recht heeft om van het water te genieten, ongeacht hun beperkingen. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat de catamaran Beatrix blijft varen en nog vele levens verrijkt. Laten we samenwerken om deze buitengewone zeilervaring voort te zetten en mensen met een beperking een onvergetelijk avontuur te bieden.

Dank je wel voor je vrijgevigheid en betrokkenheid. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

  • "Geloof mij, zo’n weekje mee op de Beatrix geeft je een hele andere kijk op de wereld." - Kim Glas (fysiotherapeut)