Actief, uitdagend en supergezellig

Watersporteiland Robinson Crusoe is uniek in alle opzichten. Het eiland ligt midden op de Loosdrechtse Plassen en is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. Bovendien is de accommodatie op het eiland in de winter van 2022-2023 volledig gerenoveerd. Bezoek de nieuwe accommodatie als één van de eersten en boek deze reis!

Onbeperkt watersporten
Met de juiste aanpassingen kan iedereen genieten van watersporten. Onze goed opgeleide bemanning en vrijwilligers zorgen ervoor dat je onbezorgd kan genieten van het watersporten. Geniet van een onvergetelijk watersportweekend! 

Tijdens een watersportvakantie op Robinson Crusoe staan grenzen verleggen, vrienden maken en gezelligheid centraal. Zodra je op onze veerpont stapt begint jouw avontuur. We starten met een gezamenlijke introductie en voor je het weet geniet je op het water van een heerlijke vakantie. Op ons watersporteiland kan je als beginner kennismaken met alle vormen van watersport of als gevorderde je favoriete watersport beoefenen. Er is afwisseling genoeg op de Loosdrechtse plassen. De vijf plassen en de Vuntusplas vormen samen 3.600 hectare watersportplezier. Je kunt gezellig picknicken op de mooi begroeide legakkers en eilanden of aanmeren bij één van de jachthavens, cafés en restaurants rond de plassen. Keuze genoeg!

Samen met de groep ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het eiland. Bovendien doe je gezamenlijk inkopen voor de maaltijden, kook je en verzorg je andere huishoudelijke taken. Zelfstandigheid en gezelligheid staat tijdens jouw vakantie centraal!

Op het eiland
De volledig vernieuwde en gerenoveerde accommodatie van Robinson Crusoe heeft De accommodatie heeft verschillende 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers, een professionele, aangepaste keuken en een gezellige woonkamer met haard. Er is een heerlijk groot terras met prachtig uitzicht over de Plassen. Alles is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk.

Betaalbaar en o.b.v. volpension
Een volledig verzorgde, aangepaste vakantie bij SailWise is niet duurder dan een watersportvakantie voor mensen zonder beperking. Je betaalt maar ongeveer 50% van de kostprijs. De meerkosten voor jouw vakantie op Robinson Crusoe zijn voor rekening van SailWise. Zo houden we onze watersportactiviteiten niet alleen fysiek toegankelijk, maar ook in financieel opzicht. Onze watersportvakanties zijn o.b.v. volpension:

 • Meerdaagse zeilvakantie met gebruik van divers watersportmateriaal op Robinson Crusoe
 • Overnachting op het eiland
 • Eten en drinken (excl. alcoholische dranken)
 • Begeleiding bij de dagelijkse verzorging
 • Indien nodig: verpleegkundige zorg
 • Brandstof- en vaarkosten
 • Eindschoonmaak

Begeleiding
Op ons watersporteiland Robinson Crusoe zijn twee ervaren bemanningsleden aanwezig. Daarnaast kunnen onze deskundige vrijwilligers je helpen bij de watersportactiviteiten en dagelijkse verzorging. Heb je begeleiding en/of verpleging nodig, dan is dat ook zeker mogelijk! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kom jij onbeperkt watersporten?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 807
 • Code
  C230710A
 • Periode
  10 -15 jul. 2023
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  6
Volgeboekt

Mogelijke alternatieven: Verstandelijke en/of meervoudige beperking (VLZ) , Robinson Crusoe

VLZ
Robinson Crusoe

Watersport-5-daagse

29 apr. t/m 3 mei

Op ons idylische eiland, midden op de Loosdrechtse Plassen, beleef je de vakantie van je leven. Actief, uitdagend en vooral supergezell...

€ 676

VLZ
Robinson Crusoe

Watersport-5-daagse

6 jul. t/m 10 jul.

Hijs de zeilen, bestuur zelf een zeilboot en leer echt zeilen op ons watersporteiland Robinson Crusoe! Het wordt supergezellig, je ontmoet n...

€ 727

VLZ
Robinson Crusoe

Jongeren watersportweek (16-26 jr.)

3 aug. t/m 9 aug.

Jonge avonturiers opgelet! Speciaal voor jongeren van 16 t/m 26 jaar organiseren we een jongerenweek op ons watersporteiland Robinson Crusoe...

€ 1078

Volgeboekt
VLZ
Robinson Crusoe

Watersportweek

17 aug. t/m 23 aug.

Klaar voor een waanzinnig watersportavontuur op Robinson Crusoe? Het wordt supergezellig, je maakt nieuwe vrienden en je mag met alles zelf...

€ 1078