Watersportweekend voor mensen met MS

Logo Nationaal MS Fonds

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur? Samen met het Nationaal MS Fonds nodigen we je uit voor een fantastisch weekend op ons idyllische watersporteiland Robinson Crusoe. Dit weekend draait om grenzen verleggen, je beperking even vergeten, nieuwe vrienden maken en bovenal, genieten van het leven. We laten MS niet in de weg staan van jouw avontuur op het water.

Watersporteiland Robinson Crusoe
Op Robinson Crusoe, dat midden in de Loosdrechtse Plassen ligt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een compleet gerenoveerde accommodatie en een uitgebreid aanbod aan (aangepast) watersportmateriaal, is alles aanwezig om jou een onvergetelijk verblijf te bieden.

Bekijk hier het watersporteiland Robinson Crusoe >>

Watersportmogelijkheden
Laat MS je mogelijkheden niet beperken. Dankzij onze goed opgeleide bemanning en vrijwilligers kun je onbezorgd genieten van talloze watersportactiviteiten. Robinson Crusoe is de plek waar je je grenzen kunt verleggen en kunt watersporten, ongeacht je ervaringsniveau. Zeilen, kanoën, suppen, roeien, surfen en zelfs waterskiën… het is allemaal mogelijk. Heb je nog nooit gezeild? Geen probleem, onze deskundige instructeurs leren je graag de beginselen van het zeilen! Heb je veel zeilervaring? Dan kun je hier je favoriete sport beoefenen. Er is afwisseling genoeg.

De Loosdrechtse Plassen bieden een schitterende omgeving om te verkennen, met vijf plassen en de Vuntusplas, wat neerkomt op maar liefst 3.600 hectare watersportplezier. Of je nu wilt picknicken op schilderachtige legakkers, aanmeren bij gezellige jachthavens, of wilt ontspannen bij een café of restaurant langs de plassen, de keuzes zijn eindeloos.

Gerenoveerde accommodatie
De accommodatie op Robinson Crusoe is volledig vernieuwd. Alles is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, zodat je je volledig kunt concentreren op het beleven van dit avontuur. In de accommodatie zijn er 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers aanwezig, waarvoor we aan het begin van de vakantie een indeling maken. Ontspan in de gezellige woonkamer, maak de lekkerste maaltijden in de ruime, rolstoeltoegankelijke keuken en geniet van een fenomenaal uitzicht over de Loosdrechtse Plassen vanaf het ruime terras en de haven.

Betaalbaar en op basis van volpension
Dankzij onze samenwerking met het Nationaal MS Fonds vragen we voor dit MS weekend slechts een eigen bijdrage van €125,-. Jouw weekend op Robinson Crusoe is inclusief:

 • Weekend lang zeilen, met toegang tot divers watersportmateriaal
 • Watersporten onder begeleiding van deskundige instructeurs
 • Overnachting op het eiland
 • Eten en drinken (excl. alcoholische dranken)
 • Begeleiding bij de dagelijkse zorg
 • Indien nodig: verpleegkundige zorg
 • Brandstof- en vaarkosten
 • Eindschoonmaak

Eventuele uitstapjes in de omgeving en de bijbehorende kosten zijn niet inbegrepen bij deze prijs.

Deskundige begeleiding
Op Robinson Crusoe staan twee ervaren bemanningsleden voor je klaar. Onze deskundige vrijwilligers zorgen ervoor dat je tijdens de watersportactiviteiten en dagelijkse zorg de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. We begrijpen dat begeleiding en verpleging soms essentieel zijn. Dit is daarom ook zeker mogelijk en hier brengen we geen extra kosten voor in rekening.

Tijdens dit weekend staan twee ervaren bemanningsleden voor je klaar. Onze deskundige vrijwilligers zorgen ervoor dat je tijdens de watersportactiviteiten en dagelijkse zorg de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. We begrijpen dat begeleiding en verpleging soms essentieel zijn. Dit is daarom ook zeker mogelijk en hier brengen we geen extra kosten voor in rekening.

Schrijf je in!
Ben jij klaar om grenzen te verleggen en de magische wereld van watersport te ontdekken? Schrijf je dan snel in voor dit unieke avontuur op Robinson Crusoe. Hier is alles mogelijk, of je nu op zoek bent naar nieuwe uitdagingen of gewoon wilt genieten van het leven. We ontmoeten je graag op Robinson Crusoe!

Prijs
€ 125
 • Code
  C240607C
 • Groep
  Lichamelijke en/of zintuiglijke beperking (LZ)
 • Periode
  07 -9 jun. 2024
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  3
Volgeboekt