Watersport-5-daagse op Robinson Crusoe

Verleg je grenzen tijdens deze watersportvakantie op watersporteiland Robinson Crusoe. Voel de wind in je haren, leer nieuwe mensen kennen en beleef een heerlijke tijd op het water, waar iedereen actief kan deelnemen.

Over deze reis
Wil je onbeperkt zeilen, suppen bij zonsondergang of kanoën in de natuur? Of ga je liever waterskiën, een nachtzeiltocht maken of zeilen met een catamaran? Het is allemaal mogelijk vanaf ons prachtige watersporteiland Robinson Crusoe. Ook voor jou! Want met de juiste aanpassingen kan iedereen watersporten.

Tijdens een watersportvakantie op Robinson Crusoe staan grenzen verleggen, vrienden maken en gezelligheid centraal. Zodra je op onze veerpont stapt begint jouw avontuur. We starten met een gezamenlijke introductie en voor je het weet geniet je op het water van een heerlijke vakantie. Je gaat natuurlijk vooral heel veel watersporten, maar samen met de groep ben je ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het eiland. Je doet gezamenlijk inkopen voor de maaltijden, kookt en verzorgt andere huishoudelijke taken. Zelfstandigheid en gezelligheid staat tijdens jouw vakantie centraal!

Watersportmateriaal
De haven van ons watersporteiland Robinson Crusoe is goed gevuld. Er liggen veel verschillende zeilboten. Comfortabel, uitdagend, sportief… er is voor ieder wat wils. Maak je gebruik van een rolstoel, dan kan je toch met alle boten mee. Op sommige boten kan je met je rolstoel plaatsnemen, voor andere boten is er een tillift aanwezig om je in de boot te tillen. Wil je andere watersporten ontdekken? Dan is er ook een ruime keuze uit kano’s, sups, surfsets en roeiboten. Je kan zelfs waterskiën, ook als je een lichamelijke beperking hebt!

Accommodatie
De accommodatie op Robinson Crusoe is in 2023 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De accommodatie is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft verschillende 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers met hoog-laagbedden en plafondliften, aangepast sanitair, een professionele keuken en een gezellige woonkamer met haard. Buiten vind je een gezellig terras, met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen, een ruim grasveld en er is zelfs een pizza-oven aanwezig!

Begeleiding
Op ons watersporteiland Robinson Crusoe zijn twee ervaren bemanningsleden aanwezig. Daarnaast kunnen onze deskundige vrijwilligers je helpen bij de watersportactiviteiten en dagelijkse verzorging. Heb je begeleiding en/of verpleging nodig, dan is dat ook zeker mogelijk! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Betaalbaar en o.b.v. volpension
Een volledig verzorgde, aangepaste vakantie bij SailWise is niet duurder dan een watersportvakantie voor mensen zonder beperking. Je betaalt maar ongeveer 50% van de kostprijs. De meerkosten voor jouw vakantie op Robinson Crusoe zijn voor rekening van SailWise. Zo houden we onze watersportactiviteiten niet alleen fysiek toegankelijk, maar ook in financieel opzicht. Onze watersportvakanties zijn o.b.v. volpension:

 • Meerdaagse watersportvakantie
 • Gebruik van al het watersportmateriaal op Robinson Crusoe
 • Overnachting in de gerenoveerde groepsaccommodatie
 • Eten en drinken (excl. alcoholische dranken)
 • Begeleiding bij de dagelijkse verzorging
 • Indien nodig: verpleegkundige zorg
 • Brandstof- en vaarkosten
 • Eindschoonmaak

Kom jij onbeperkt watersporten?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 727
 • Code
  C240701A
 • Groep
  Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • Periode
  01 -5 jul. 2024
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  5

Mogelijke alternatieven: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) , Robinson Crusoe

Geen reizen gevonden