Vergaderruimte

Unieke vergaderlocatie

Met een prachtig uitzicht op het water is It Sailhûs een bijzondere vergaderlocatie en een uitstekende plek om – weg van de dagelijkse hectiek – van elke vergadering een succes te maken. Een inspirerende locatie en van alle gemakken voorzien!

Uniek en inspirerend

It Sailhûs heeft een prachtig groot terras direct aan het water. Naast een vergaderruimte (6 tot 50 personen) is het ook mogelijk om te overnachten in de aangepaste vakantiewoningen van It Sailhûs of een (dag)zeiltocht met onze catamaran Beatrix te maken over de Friese meren. Zeilend op de Beatrix kun je je hoofd leegmaken, genieten op het water en vol inspiratie weer van boord stappen.

Over de vergaderruimte

Deze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich op de begane grond in It Sailhûs, een moderne watersportaccommodatie gelegen in het Friese Elahuizen. Je hebt de beschikking over een grote open keuken, op aanvraag verzorgt het team van It Sailhûs ook een eenvoudige lunch, borrel of diner. Een beamer en flipover zijn ook beschikbaar. Heb je nog andere wensen voor je vergadering, dan horen wij dat graag.

Steun het goede doel

It Sailhûs bijzondere vergaderlocatie in meerdere opzichten: niet alleen vanwege de ligging en de faciliteiten, maar ook een manier om invulling te geven aan jouw mvo-beleid. Want met een vergadering in It Sailhûs, steun je direct SailWise. Onze stichting maakt watersporten mogelijk voor mensen met een handicap of beperking. Win-win dus!

Prijzen

Vergaderarrangement dagdeel
4 uur | 12 personen | € 295,- (incl. btw)

Vergaderarrangement hele dag
7 uur | 12 personen | € 495,- (incl. btw)

Onze vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Gebruik van de vergaderruimte in It Sailhûs
  • Ontvangst met een Friese koek (ontvangsttijden in overleg).
  • Eigen koffiecorner en onbeperkt koffie en thee
  • Gebruik van beamer, scherm, flipover en stiften (geef bij de boeking aan of je gebruik wilt maken van de beamer en/of flipover).
  • Toegang tot een groot terras aan het water

Vergaderen met een groep van 13 - 50 personen is mogelijk tegen een meerprijs van € 15,- per extra persoon.

Tip!

Maak jouw vergadering compleet en breid het arrangement uit met een lunch, diner of borrel voor jouw gezelschap. Bovendien is mogelijk om een (dag)zeiltocht over de Friese meren te maken met onze catamaran Beatrix. Door te zeilen met dit unieke schip kun je je hoofd leegmaken, genieten op het water en vol inspiratie weer van boord stappen. Ook feesten, evenementen en een overnachting behoren tot de mogelijkheden.

Offerte op maat

We maken graag een offerte op maat voor jouw vergadering of evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.