SailWise bedrijvenregatta Elahuizen

SailWise bedrijvenregatta Elahuizen

Zeilen voor het goede doel

De Fluessen vormen dit najaar het decor van de allereerste SailWise Bedrijvenregatta in Friesland! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! Zeilschool Allemansend stelt Valken beschikbaar en Watersportvereniging Sleattemermar verzorgt de regatta, zodat 100% van het inschrijfgeld ten goede komt aan SailWise.

Programma

15.45 uur  -  Ontvangst in watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen
16.00 uur  -  Uitleg regatta en het water op
17.00 uur  -  Start regatta
19.00 uur  -  Finish
19.00 uur  -  Borrel en dinerbuffet in It Sailhûs
20.30 uur  -  Einde

Locatie

De start van de SailWise Bedrijvenregatta vindt plaats bij watersportcentrum It Sailhûs:
Mardyk 11
8581 KG Elahuizen

Routebeschrijving >>

De regatta vindt plaats op de Fluessen, één van de grootste Friese meren. We starten en eindigen de dag in het waterportcentrum It Sailhûs, waar onder andere een gezellige borrel en buffet plaatsvindt. Ben je nieuwsgierig naar de faciliteiten, vloot en accommodatie van It Sailhûs, dan kan één van onze vrijwilligers je een rondleiding geven.

Watersportcentrum It Sailhûs

Deelname

€ 500,- per team (excl. btw), inclusief:

  • Gratis gebruik van een zeilboot (Valk) voor jouw team (max. 5 pers., inclusief schipper)

  • Georganiseerde zeilregatta

  • Indien gewenst: schipper

  • Welkomstdrankje

  • Borrel

  • Buffet

  • Prijs voor de winnaars

Schipper
Per team kunnen er maximaal 5 personen mee in de boot, inclusief jullie eigen schipper. Heeft niemand in het team voldoende zeilervaring? Dat is geen probleem! Meld bij je inschrijving dat je graag (kosteloos) gebruikmaakt van een schipper van SailWise. Je team bestaat dan uit maximaal 4 personen + een schipper van SailWise.

Rolstoeltoegankelijke catamaran Beatrix

Over SailWise

Bij SailWise kan echt iedereen watersporten. Onbeperkt! Vanaf drie locaties in Nederland kan iedereen met een lichamelijke, zintuigelijke of verstandelijke beperking actief watersport beoefenen. Voor deelnemers van SailWise zijn onze watersportactiviteiten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

Onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Denk aan rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal en extra bemanning. Alleen met hulp van anderen kunnen wij mensen met een beperking laten watersporten tegen een betaalbare prijs. Jij kan helpen door deel te nemen aan deze Bedrijvenregatta!

SailWise bedrijvenregatta

Donderdag 21 september
15.45 - 20.30 uur

Watersportcentrum It Sailhûs
Mardyk 11
8581 KG Elahuizen