30 juli 2018

Aangepaste vakantiewoningen: een succes!

De aangepaste vakantiewoningen van It Sailhûs zijn een succes. Steeds meer mensen met een handicap genieten van een heerlijk verblijf in een aangepast appartement met uitzicht over de Fluessen, in Elahuizen.

Aangepaste appartementen voorzien in een behoefte

In de beslotenheid van familie en vrienden kunnen genieten van een aangepast appartement, was een vraag die steeds vaker aan ons werd gesteld. De volledig rolstoelvriendelijke accommodatie biedt volop comfort: ruime kamers, praktische hulpmiddelen, groot terras en rust.

Aangepast vaarmateriaal volop in gebruik

It Sailhûs beschikt over een kleine vloot met aangepast vaarmateriaal. Naast zeilboten kan er ook een pontonboot worden gehuurd, volledig toegankelijk en eenvoudig te bedienen, ook voor mensen zonder vaarbewijs.

Reacties om trots op te zijn

De gebruikers van de aangepaste vakantiewoningen zijn lovend over de accommodatie. Enkele reacties die dit onderstrepen:

  • "We hebben het enorm naar ons zin gehad in appartement Luts. De pontonboot was ook fantastisch! Alles is perfect aangepast en voelde vertrouwd. Wat is alles mooi gebouwd. We komen graag terug."
  • “Met de Beatrix is heel erg goed, leuke dagen, het nieuwe huis is erg mooi, heel erg goed om te slapen en goed hier te eten. Het was een hele goede, mooie en lekkere weken en ik hoop tot ziens!” 
  • “We hebben weer een heerlijke week gehad. Het was weer genieten met een grote G. Hopelijk weer tot volgend jaar!”

Ook genieten van de Friese rust en de vergezichten?
Bekijk de vakantiewoningen in It Sailhûs en vraag een optie aan!

Terug naar het overzicht