20 maart 2021

Onbeperkte Elfstedentocht

Van 15 t/m 19 september vindt in Friesland de Onbeperkte Elfstedentocht plaats: een prachtig evenement voor mensen met een chronische aandoening of beperking. Verspreid over maximaal 5 dagen zal de Tocht der Tochten met elkaar afgelegd worden. Of je nu vijf dagen, twee dagen of een dag, 50 meter of 235 kilometer aflegt: iedereen finisht als winnaar!

Wil je meedoen en zoek je een plek om te overnachten? Dan kan dat in de aangepaste appartementen van It Sailhûs. Een heerlijke plek om bij te komen en de appartementen zijn van alle gemakken (en aanpassingen) voorzien!

Toegankelijk voor iedereen

Deelnemers kunnen wandelend, op de fiets, de tandem, de rolstoel, de handbike, de scootmobiel of met welk hulpmiddel (indien nodig) dan ook meedoen. Mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo, staan te vaak aan de zijlijn. Daar brengt Stichting SandyMoveS verandering in. Zij willen dat íedereen waarvoor het niet vanzelfsprekend is uitnodigen om in beweging te komen. Ieder op zijn eigen manier en met een eigen doel. Er kan gekozen worden om in 5 dagen de hele route af te leggen, maar een doel kan ook zijn om 10 meter te lopen om vervolgens over de finish te komen en een medaille te ontvangen.

Een bijkomend doel voor ons is dat op veel meer plekken in Nederland de toegankelijkheid voor mensen met een beperking onder de aandacht komt zodat uiteindelijk iedereen overal kan meedoen!

Deelnemen?

Wil je ook meedoen aan de Onbeperkte Elfstedentocht? Dat kan op onbeperkteelfstedentocht.nl. Het is mogelijk om voor 5 dagen in te schrijven, maar ook om een deel(tje) van een etappe af te leggen.

Kosten
€10,- per dag
Opslaan van vervoersmiddel: €5,- per dag
Vervoer van finish naar start: €2,50,- per dag

Kijk op onbeperkteelfstedentocht voor meer informatie >>

Terug naar het overzicht