8 april 2022

Open dag It Sailhûs

Nieuwsgierig naar de ruime watersportmogelijkheden voor mensen met een beperking? Wil je weten hoe iemand in een rolstoel zelfstandig een schip kan bedienen? Of wil je weleens zien hoe It Sailhûs eruit ziet van binnen? Speciaal voor geïnteresseerden houden we op maandag 18 april (2e Paasdag) van 12.00 tot 18.00 uur in watersportcentrum It Sailhûs (Elahuizen, Friesland) een open dag!

Over It Sailhûs

Voor mensen die zin hebben in nieuwe uitdagingen, maar ook van comfort houden is ons watersportcentrum It Sailhûs in het Friese Elahuizen een aanrader! Onze ruime, moderne accommodatie ligt direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen. Geniet van de rust en vrijheid aan het water, ontdek Friesland of ga lekker zeilen op de Friese meren. Je wil er gewoon niet meer weg!

Accommodaties
It Sailhûs beschikt over vier vakantiewoningen (4-6 personen), een groepsaccommodatie (12 personen) en een vergaderruimte (6-18 personen). Bovendien is er een grote groepsruimte met loungebanken, riante eethoek en professionele keuken, die geboekt kan worden. Zo is het zelfs mogelijk om het gehele Sailhûs te boeken voor groepen tot wel 36 personen! Boek je een zeilvakantie (individuele inschrijving of met een groep) bij ons, dan verblijf je in één van deze accommodaties. Maar het is ook mogelijk deze los te boeken!

Vaarmateriaal
Tijdens de zeilvakanties en groepsactiviteiten maken we de mooiste dagtochten met onze volledig rolstoeltoegankelijke catamaran Beatrix. Het schip is uniek in zijn soort: volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. De Bovendien liggen er bij It Sailhûs meer rolstoeltoegankelijke boten. Wat dacht je van een ruime pontonboot of luxe motorboot? Bovendien beschikken we over een leuke zeilboot en familiesup bij It Sailhûs. En tijdens onze open dag vertellen we je graag meer over de nieuwe rolstoeltoegankelijke catamaran die dit voorjaar naar It Sailhûs komt!

Kom jij ook naar onze open dag?

We laten je graag zien wat we allemaal doen vanuit ons watersportcentrum. Waai aan voor een kort bezoek of blijf langer voor een rondleiding. Wij zetten de koffie voor je klaar! Aanmelden is niet nodig. Je bent welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

It Sailhûs
Mardyk 11
8581 KG Elahuizen

Terug naar het overzicht