27 juni 2024

Winnaar IRMA actie 2024 bekend!

We kijken terug op een zeer geslaagde IRMA in Hamburg! De SailWise-stand trok meer dan ontzettend veel geïnteresseerde bezoekers!

Tijdens de IRMA konden bezoekers zich laten registreren op de SailWise-stand om mee te dingen in de verloting van een weekend voor 4-6 personen in één van onze volledig toegankelijke en aangepaste vakantiewoningen in It Sailhûs. De gelukkige winnaar van onze verloting is meneer Dieter Hirschfeld . Deze winnaar is via de e-mail op de hoogte gebracht van zijn gewonnen prijs.

Watersportaccommodatie It Sailhûs

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van It Sailhûs, wil je een verblijf voor 4 tot 36 personen boeken of een (dag)tocht maken met één van onze rolstoeltoegankelijke boten?Klik hier voor meer informatie over It Sailhûs >>

Aangepaste watersportvakanties

SailWise (statutaire naam: Stichting Watersport Gehandicapten Nederland) is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Van zwerftochten over het IJsselmeer en het wad met tweemastklipper Lutgerdina tot zeilen op de Friese meren vanuit ons watersportcentrum It Sailhûs en het beoefenen van kleine watersporten op het privé-eiland Robinson Crusoe. Bij SailWise worden grenzen verlegd en uitdagingen aangegaan!

Nieuwsgierig naar onze zeilvakanties of onze locaties? Klik hier voor meer informatie >>

Terug naar het overzicht