Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze SailWise

Onder het motto ‘normaal wat normaal kan en speciaal wat speciaal moet’ stellen we in overleg met onze gasten een gevarieerd en uitdagend watersportprogramma samen. Het maakt niet of iemand zelf een vakantie heeft geboekt, met een groep komt of een dagtocht maakt: er is altijd aandacht voor ieders persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Ervaren en deskundige begeleiding

Deelnemers moeten er op kunnen vertrouwen dat zij op een veilige en verantwoorde manier kunnen watersporten. Bemanningsleden en vrijwilligers van SailWise hebben daarin een belangrijke taak en dragen een grote verantwoordelijkheid. Door uitgebreide informatie vooraf en het volgen van trainingen en instructiedagen zijn zij goed voorbereid op hun taak. Onze ervaren bemanning en deskundige vrijwilligers zorgen ervoor dat aan alle randvoorwaarden voor veilige watersport wordt voldaan. We dragen dan ook met trots het NOV-keurmerk.

Toegankelijk, óók financieel

SailWise vindt dat watersport ook financieel voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij zijn dan ook een organisatie zonder winstoogmerk. Dankzij de financiële steun van fondsen, sponsors en donateurs is het mogelijk om onze watersportactiviteiten en -vakanties tegen een gereduceerde prijs aan te bieden. Deelnemers van SailWise betalen een bijdrage van zo’n 50% van de werkelijke kostprijs. Met het CBF-keurmerk laten we zien dat we een professionele en transparante goede doelen-organisatie zijn. Giften aan SailWise komen altijd goed terecht.