Onze werkwijze

Watersporten kan iedereen!

Onder het motto: ‘Normaal wat normaal kan en speciaal wat speciaal moet’, stellen we in overleg met onze gasten op elke accommodatie een gevarieerd en uitdagend watersportprogramma samen met aandacht voor ieders wensen en mogelijkheden. Gelijkwaardigheid, respect voor elkaar, veiligheid en kwaliteit zijn daarbij de sleutelwoorden. Dankzij SailWise kan iedereen genieten van een onvergetelijke ervaring op het water.

Wij zorgen voor jouw veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan bij SailWise hoog in het vaandel. We nemen daarom verschillende voorzorgsmaatregelen om jouw veiligheid op onze accommodaties zo goed mogelijk te garanderen. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende zwemvesten en reddingsboeien. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen kun je lezen op de pagina's van de accommodaties.

Ervaren & deskundige begeleiding

Dankzij onze ervaren bemanning en deskundige vrijwilligers voldoet SailWise aan alle randvoorwaarden om jou op een veilige en verantwoorde manier te kunnen laten watersporten. Ze zijn goed voorbereid op hun taak, door uitgebreide informatie vooraf en het volgen van trainingen en verplichte instructiedagen. Alle bemanningsleden en vrijwilligers van SailWise hebben een belangrijke taak en dragen een grote verantwoordelijkheid. 

SailWise

SailWise

Watersporten kan iedereen!