Club van 100-lid bedankt!

Club van 100-lid bedankt!

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding als lid van onze Club van 100! Met jouw steun kan echt iedereen - ongeacht iemands beperking - op en rond het water genieten van een onvergetelijke ervaring.

Binnenkort ontvang je een e-mail van ons ter bevestiging van je inschrijving en met meer informatie over jouw lidmaatschap. Afhankelijk van jouw keuze voor de betaalwijze, ontvang je van ons een factuur of zetten we de automatische incasso in gang. Heb je gekozen voor automatische incasso, dan ontvang je van ons minimaal 14 dagen voordat de incasso plaatsvindt een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Heb je nog vragen of opmerkingen over jouw lidmaatschap? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@sailwise.nl.

Jouw gift aftrekbaar van de belasting?
Periodieke schenkingen aan SailWise zijn van de belasting aftrekbaar. Je mag een periodieke gift in de aangifte inkomstenbelasting aftrekken als je de periodieke gift vastgelegd in deze overeenkomst. Wil je je gift opgeven voor de belasting, vul de overeenkomst dan volledig in en stuur deze ondertekend retour naar SailWise (info@sailwise.nl).