SailWise Club van 100

SailWise Club van 100

Zeilen in een rolstoel? Het kan met jouw hulp!

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, goed opgeleide vrijwilligers, extra bemanning... de activiteiten van SailWise brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze activiteiten niet duurder dan voor mensen zonder beperking. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen: toegankelijke én betaalbare watersport voor mensen met een beperking. Onze deelnemers betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De overige kosten worden gefinancierd met hulp van fondsen, sponsoren, Vrienden van SailWise én de leden van de SailWise Club van 100. Zonder hen kan SailWise niet bestaan. Jij kan zelf óf met je bedrijf helpen!

Onbeperkt watersporten

Al sinds 1974 is SailWise de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam (Wageningen Universiteit).

Word lid van onze Club van 100 en bezoek gratis Hiswa te Water

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. Dat kan als particulier, maar ook met je bedrijf. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar (vul hiervoor ook het formulier periodieke schenkingen in). Als lid van de SailWise Club van 100 kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.
 

SailWise bestaat 50 jaar en daarom mogen we namens Hiswa te Water 50 toegangskaarten (t.w.v. € 15,- euro per stuk) weggeven aan iedereen die nu lid van de SailWise 'Club van 100' wordt. Je ontvangt van ons twee toegangskaarten, zodat je ook nog iemand gratis kan meenemen. De Hiswa te Water is de grootste Nederlandse watersportbeurs en vindt plaats van woensdag 28 augustus tot zondag 1 september in de Batavia Haven in Lelystad. Na je aanmelding als SailWise 'Club van 100' lid, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link om je kaarten te activeren naar een dag naar keuze. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus meld je meteen aan!