Open dag Robinson Crusoe

Open dag Robinson Crusoe

Open dag Robinson Crusoe

Open dag zondag 23 juni

Wil je weleens zien wat we op het watersporteiland Robinson Crusoe doen voor mensen met een beperking? Onze volledig gerenoveerde accommodatie bezoeken? Vind je het gewoon leuk om weer eens langs te komen?

Speciaal voor geïnteresseerden houden we op zondag 23 juni op ons watersporteiland Robinson Crusoe een open dag! Je bent welkom tussen 12.00-18.00 uur. 

Over Robinson Crusoe

Midden op de Loosdrechtse Plassen ligt ons watersporteiland Robinson Crusoe. Op het eiland staat een groepsaccommodatie en in het haventje liggen tal van (aangepaste) boten. Zeilen, suppen, kanoën en zelfs waterskiën… alles is hier mogelijk voor mensen met een beperking. Op het eiland ontdekken zij wat ze wél kunnen, maken vrienden en gaan met een bak ervaring en zelfvertrouwen naar huis. En dankzij de steun van fondsen, sponsoren en donateurs – die de meerkosten voor hun rekening nemen – zijn onze activiteiten toegankelijk én betaalbaar.

Kom jij ook naar onze open dag?

We laten je graag zien wat we allemaal doen op ons watersporteiland. Waai aan voor een kort bezoek of blijf langer voor een rondleiding. Wij zetten de koffie voor je klaar en de pizza-oven gaat aan voor versgebakken pizza’s. Je kan met je eigen (zeil)boot naar het eiland komen of aan boord van onze veerpont stappen.

Meld je aan!

We ontvangen je graag op ons watersporteiland! Laat ons weten dat je langskomt en we zetten de koffie voor je klaar.