21 maart 2021

Nieuwe sponsor: Top Installatiegroep

Toegankelijk en betaalbaar, dat zijn onze watersportactiviteiten al jaren. De meerkosten van onze vakanties berekenen we niet door aan de deelnemers en groepen. Zij betalen een eigen bijdrage en het restbedrag is voor rekening van SailWise. Om die kosten te dekken krijgen we steun van fondsen en uit het bedrijfsleven.

“SailWise maakt onbeperkt vakantieplezier mogelijk en het is daarom dat wij met plezier ondersteunend partner zijn geworden.”

Heel blij zijn we dan ook dat Top Installatiegroep onze nieuwe sponsor is! Wie ze zijn? Dat vertellen ze zelf:

Top Installatiegroep

"Wij zijn Top Installatiegroep, uw partner voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in uw gebouw, hal, kantoor, zwembad of winkel. De drie bedrijven in onze groep, vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, zijn gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, klimaatbeheersing, energiemanagement en duurzame technologie. Doordat wij ontwerp, bouw en onderhoud (OBO) doen, blijven we altijd uw vertrouwde aanspreekpunt voor geleverde kwaliteit. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Veendam staat ons enthousiaste team klaar voor onze loyale klantenkring.

De opwarming van de aarde is een enorme uitdaging voor de wereld. Mensen en bedrijven worden steeds vaker op duurzaamheid beoordeeld. De eisen met betrekking tot duurzaamheid, energie efficiëntie en leefklimaat maken de klimaatinstallatie tot het middelpunt van ieder nieuwbouw- en renovatieproject. Een steeds groter deel van onze projecten wordt daarom duurzaam gerealiseerd met BREEAM-NL en WELL certificering. Dat zijn internationale keurmerken voor een gezond en duurzaam gebouw, dankzij toepassing van bijvoorbeeld moderne warmtepomptechniek, zonnecollectoren en comfortabele klimaatbeheersing en ventilatie. Innovatieve en duurzame installaties zijn onze expertise.

Nodig ons gerust uit voor een kennismaking!“

Meer weten over Top Installatiegroep? Kijk op topinstallatiegroep.nl


Ook SailWise steunen?

Houd net als Top Installatiegroep watersport toegankelijk voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Jij kan het verschil maken door SailWise te steunen...

Terug naar het overzicht