Als persoon

Watersport toegankelijk voor iedereen

SailWise kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren, donateurs en fondsen. Met jouw hulp kunnen mensen met een beperking blijven genieten van uitdagende watersport tegen een betaalbare prijs. SailWise is erkend als ANBI (algemeen nut beogende instelling | ANBI-nummer 804217488), waardoor je gift aftrekbaar is van je belastbaar inkomen.

Wil je ons werk voor mensen met een beperking steunen? Dat kan op verschillende manieren:

Houd watersport toegankelijk voor mensen met een handicap of beperking en steun SailWise!

Word Vriend van SailWise

Als Vriend van SailWise kies je voor een jaarlijkse bijdrage van 25, 50, 75 of 100 euro per jaar. Als Vriend van SailWise krijg je regelmatig leuke aanbiedingen voor onze accommodaties. Je hebt je investering er dus al snel uit!
Word nu Vriend van SailWise >>
 

Word lid van de SailWise Club van 100

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom - onder voorwaarden - fiscaal aftrekbaar (vul hiervoor ook het formulier periodieke schenkingen in). Als partner van SailWise kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.
Word lid van de SailWise Club van 100 >>
 

Bepaal zelf hoe je SailWise steunt

Maak (eenmalig) een gift over

Alle giften, groot en klein, zijn meer dan welkom! Steun SailWise en maak je gift over naar rekeningnummer NL14 RABO 0311 3093 72 ten name van SailWise en onder vermelding van ‘Gift’ + de naam van de giftgever. Wij zijn je hulp enorm dankbaar… en onze gasten zeker!

Kies voor een belastingvrije periodieke gift

Je kunt fiscaal voordeel krijgen door periodiek te schenken. SailWise is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarmee vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het voordeel is dat de periodieke gift volledig aftrekbaar is van de belasting, ook als het om een kleine schenking gaat. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het formulier periodieke schenkingen in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen. 

Overweeg een legaat of erfstelling

Overweeg een legaat of erfstelling in je testament op te nemen ten bate van SailWise. Zo laat je iets heel moois na voor later.

Gebruik SailWise als goed doel

Steeds vaker zien we dat mensen geen cadeaus vragen voor hun verjaardag, bruiloft of jubileum, maar liever om een donatie vragen voor een goed doel. Goed idee?! Verbind ons dan als goed doel aan jouw feest. Dat maakt jouw feest nog specialer! Bekijk hier hoe je dat doet >>

Start een actie

Wil je een sponsorloop organiseren op jouw school? Start je een veiling voor het goede doel? Verbind SailWise aan jouw actie en help ons zo de watersport toegankelijk te houden voor mensen met een beperking. Om je te helpen bij jouw actie kan je zelf een actiepagina aanmaken voor SailWise op onze sponsorpagina. Met een paar klikken is het geregeld en kan jij je inzamelingsactie starten!
 

Word vrijwilliger

Om een actieve vakantie op het water voor iedereen mogelijk te maken, is SailWise afhankelijk van de inzet van ruim 250 enthousiaste vrijwilligers. Een bijzondere manier om mensen te helpen én je beleeft zelf ook een onvergetelijke tijd! Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij SailWise >>
 

Meer informatie

Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Tel: 0228 35 07 56
E-mail: info@sailwise.nl
Rekeningnummer: NL14 RABO 0311 3093 72