9 augustus 2021

SailWise ontvangt donatie van € 1.000,- van Sparkles

Dankzij de pitch die Patricia Pauwels deed bij haar werkgever Sparkles heeft SailWise onlangs een donatie van € 1.000,- ontvangen!

Sparkles bestaat 10 jaar

Sparkles - een organisatie die design toegankelijk maakt voor iedereen - bestaat dit jaar 10 jaar. Medewerkers mochten daarom via een pitch een goed doel voordragen voor een donatie. Patricia Pauwels hoefde daar niet lang over na te denken. Ze vaart regelmatig over de Loosdrechtse Plassen langs het watersporteiland Robinson Crusoe en ziet wat daar mogelijk gemaakt wordt voor mensen met een beperking. Ze droeg SailWise voor en met succes! SailWise is één van de tien goede doelen die via Sparkles een mooie donatie mocht ontvangen. Daar zijn we heel dankbaar voor.

"De vibe op het eiland is zo leuk!"

Eind juli kwam Patricia naar het watersporteiland Robinson Crusoe om de cheque te overhandigen. Samen met haar nichtje bezocht ze het eiland, de accommodatie en ontdekte wat er allemaal mogelijk is op het eiland. Patricia: “Echt indrukwekkende om de mentaliteit van de medewerkers en vele vrijwilligers te zien. De vibe op het eiland is zo leuk! Je zou er gewoon zelf blijven om de hele dag te zeilen, varen en bij het kampvuur te zitten.”

Donatie voor Robinson Crusoe

SailWise-directeur Renske Rietbergen en deelneemster Sigrid Scholten hebben de cheque van € 1.000,- in ontvangst mogen nemen van Patricia. Mede dankzij deze donatie houden we onze watersportactiviteiten niet alleen fysiek maar ook financieel toegankelijk voor mensen met een beperking.

Wil je ook een bijdrage leveren?

Zoek je ook inspiratie voor jouw jubilerende bedrijf of wil je zelf een bijdrage leven aan toegankelijke watersport voor mensen met een beperking? 

Jij kan het verschil maken door SailWise te steunen:

Terug naar het overzicht