Samen maken we het onmogelijke mogelijk

Word Vriend van SailWise

Word Vriend van SailWise en steun ons jaarlijks met een financiële bijdrage van 25, 50, 75 of 100 euro. Al meer dan 45 jaar zijn we de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

SailWise kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren, speciale acties, fondsen, serviceclubs en donateurs. Met deze bijdragen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken en kunnen onze deelnemers onbeperkt genieten van watersport. Zo blijft watersport toegankelijk voor écht iedereen. Word je Vriend van SailWise, dan help je ons watersport mogelijk te maken voor mensen met een beperking.

Hoe werkt het?

Vul onderstaand formulier in een lees ons Vrienden van SailWise-reglement goed door. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding en een verzoek om je bankgegevens te bevestigen. Jouw jaarlijkse bijdrage wordt in oktober automatisch afgeschreven van je rekening. Dit zullen we jaarlijks doen, tenzij jij je afmeldt als Vriend van SailWise. Dat kan op ieder moment, zonder opzegtermijn (al hopen we natuurlijk dat je onze Vriend blijft).
 

Aanmeldformulier Vriend van SailWise

Contactgegevens

Betalingsgegevens

Contactgegevens

Bierkade 1
1601 KR Enkhuizen

Postbus 157
1600 AD Enkhuizen

T 0228 350 756
info@sailwise.nl
KvK: 41197804
RSIN: 8042 17 488
NL14 RABO 0311 3093 72