SailWise Reünie

SailWise Reünie

50 Jaar SailWise: Grenzen verleg je samen

Grote reünie in Enkhuizen

Op zaterdag 13 april jl. kwamen (oud) deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van SailWise samen in de Mastenbar in Enkhuizen voor de 50 jaar SailWise reünie. Het was een heerlijk samenzijn waarbij herinneringen werden opgehaald en waarbij er ook de gelegenheid was om de tweemastklipper de Lutgerdina en de catamaran Beatrix te bezoeken. Daarnaast was er een hele mooie tentoonstelling ter ere van 50 jaar SailWise te bezichtigen. Onder het genot van een hapje, drankje en een heerlijk buffet, werden er verhalen gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Ook konden reünisten genieten van een 50 jaar SailWise bier die speciaal voor het lustrum is gebrouwd. Er werden verschillende speeches gehouden, waarbij de successen en uitdagingen van SailWise werden belicht. Naarmate de avond vorderde, gingen de voetjes van de vloer en werd er gedanst tot in de late uurtjes.


 
 
 Zaterdag 13 april 2024
16.00 tot 23.00 uur
 Enkhuizen

50 jaar toegankelijke watersport, dat is een groot feest waard! Iedereen die in de afgelopen 50 jaar betrokken is geweest bij Sailwise of dat nog steeds is – of het nu is als deelnemer, vrijwilliger of medewerker – is van harte welkom. Het wordt een feest met muziek, goede gesprekken, oude vrienden ontmoeten, een drankje en een heerlijk diner.

De reünie vindt plaats in Restaurant de Mastenbar in de Compagnieshaven in Enkhuizen. Zowel de Lutgerdina als de Beatrix liggen afgemeerd in deze haven. Tijdens de reünie kan je ook aan boord van de schepen herinneringen ophalen of genieten van de heerlijke SailWise sfeer aan boord!

Navigeeradres:
Compagnieshaven 3
1601 ZA Enkhuizen
Parkeren: Compagnieshaven (gratis)

Programma reünie

Vanaf 16:00 uur
17.30 uur
21.00 tot 23.00 uur

Feestelijke ontvangst met koffie en thee
Opening van het lustrum-diner
Gezellig genieten van de muziek van de band 'Joyride' 


Band Joyride 


Wij hebben er zin in! Jullie ook?

 

     

'Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten'

Michiel Meijers, oud schipper van de Lutgerdina en manager

   

'Kom gezellig bijkletsen op onze reünie!'

Petra van der Plas, oud maat op de Lutgerdina,
schipper op de Beatrix en beheerder Robinson Crusoe

'Ontzettend leuk om na zo'n lange tijd oud deelnemers, vrijwilligers 
en medewerkers te ontmoeten!


Annemiek Haak, oud opleidingsfunctionaris


'Hé ho, let's go!'

Mark Müller, oud maat en schipper van de Lutgerdina

 

 

Tickets voor de reünie

Ook zo'n zin om je heerlijk onder te dompelen in het SailWise gevoel? Bestel dan nu tickets via onderstaande ticketservice van Eventix. Wacht niet te lang, want er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar!

Prijs per persoon is: € 30 euro + 0,79 servicekosten.

Bij deze prijs is inbegrepen:

  • Koffie en thee bij aankomst
  • Diner
  • Feestprogramma met muziek
  • Jubileumboek 50 jaar SailWise
  • Twee consumptiebonnen

Let op: Vul bij het bestellen van je tickets het kenteken van je auto in. 

Na het feest kunnen reünisten in Enkhuizen overnachten op de klipper Eensgezindheid. De kosten bedragen 
€ 30,- euro inclusief ontbijt. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar info@klippereensgezindheid.nl o.v.v. je naam, dat je vanuit SailWise komt en aangeven dat het om de nacht van zaterdag 13 april op zondag 14 april gaat. Zij informeren je hoe je kunt betalen en andere vragen kun je ook aan hen stellen.

Let op: De klipper Eensgezindheid is niet rolstoeltoegankelijk en vanuit SailWise wordt er geen ADL of verpleegkundige zorg verleend.