SailWise Bedrijvenregatta Loosdrecht 17 april

SailWise Bedrijvenregatta Loosdrecht 17 april

50 Jaar SailWise: Grenzen verleg je samen

SailWise Bedrijvenregatta Loosdrecht

Op woensdag 17 april jl. vormde de Loosdrechtse Plassen het decor van de derde SailWise Bedrijvenregatta. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden, windstil en af en toe hevige regen en hagelbuien was de SailWise Bedrijvenregatta weer een enorm succes. Zowel de ochtend- als de middagshift hebben genoten van deze regatta. Hoewel de weergoden niet meewerkten zoals gehoopt, weerhield dit de deelnemers er niet van om te genieten van het zeilen en de gezelligheid op het water.

Bekijk hieronder de fotoreportage die Patrick Hudepohl voor ons heeft gemaakt.


 
 

 Woensdag 17 april 2024
 9.00 uur en 14.30 uur
 Loosdrecht

De Loosdrechtse Plassen vormen op woensdag 17 april 2024 het decor van de derde SailWise Bedrijvenregatta! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! De SailWise Bedrijvenregatta wordt mede mogelijk gemaakt door Jachthaven de UitkijkBootverhuur MantenJachthaven WetterwilleGWV de VrijbuiterWatersportvereniging Het Witte Huisthe Antonia en de Fietsboot, zodat 100% van het inschrijfgeld ten goede komt aan SailWise.

Programma

Vanwege het enorme succes van de voorgaande SailWise Bedrijvenregatta, starten we in 2024 op twee momenten. Kies voor een ochtendregatta, die start om 9.00 uur en eindigt om 14.30 uur, of kies voor de middagregatta met een starttijd om 14.30 uur en een eindtijd van 20.30 uur. Na de ontvangst met koffie en thee op het watersporteiland Robinson Crusoe, volgt de uitleg door de wedstrijdleiding over de te varen wedstrijden. Na de spannende races volgt de prijsuitreiking en sluiten we de regatta af met een gezellige lunch (ochtendregatta) of dinderbuffet (middagregatta).

De middagregatta is volgeboekt! Bij de ochtendregatta zijn er nog voldoende plekken beschikbaar. 

Locatie

De uitvalsbasis voor de regatta is ons unieke watersporteiland Robinson Crusoe midden in de Loosdrechtse Plassen. Je wordt met een van onze schepen opgehaald op de Bibian Mentel pier in Loosdrecht.
Navigeeradres: Boegspriet 38
1231 HC Oud-Loosdrecht

Watersporteiland Robinson Crusoe

Deelname

€ 500,- per team (excl. btw, max. 4 pers.)

  • Gratis gebruik van een zeilboot (Valk) voor jouw team

  • Georganiseerde zeilregatta

  • Indien gewenst: schipper

  • Welkomstdrankje op watersporteiland Robinson Crusoe

  • Borrel op watersporteiland Robinson Crusoe

  • Buffet op watersporteiland Robinson Crusoe

  • Prijs voor de winnaars

Schipper
Per team kunnen er maximaal 4 personen mee in de boot, inclusief jullie eigen schipper. Heeft niemand in het team voldoende zeilervaring? Dat is geen probleem! Meld bij je inschrijving dat je graag (kosteloos) gebruikmaakt van een schipper van SailWise.

Over SailWise

Bij SailWise kan echt iedereen watersporten. Onbeperkt! Vanaf drie locaties in Nederland kan iedereen met een lichamelijke, zintuigelijke of verstandelijke beperking actief watersport beoefenen. Voor deelnemers van SailWise zijn onze watersportactiviteiten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

Onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Denk aan rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal en extra bemanning. Alleen met hulp van anderen kunnen wij mensen met een beperking laten watersporten tegen een betaalbare prijs. Jij kan helpen door deel te nemen aan deze Bedrijvenregatta!


De SailWise Lustrum10daagse wordt mede mogelijk gemaakt door: