Groepen

Watersporten op SailWise-watersporteiland Robinson Crusoe is veel meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn kan iedereen met een handicap, beperking of chronische ziekte weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Jezelf ontwikkelen, grenzen verleggen en eigen regie zijn hierbij de sleutelwoorden. Niets moet, alles kan! Deelnemers van SailWise zijn het erover eens: SailWise laat je boven jezelf uitstijgen en doet je je beperking vergeten.

Voor wie

Onze vakanties zijn een ideaal middel voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het ontdekken en verleggen van grenzen. Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod voor aangepaste vakanties voor groepen. Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer aankunnen dan ze denken.

Op maat

In overleg kan je bij SailWise een groepsreis op watersporteiland Robinson Crusoe op maat samenstellen. Neem contact op met ons via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 en wij maken graag een offerte op maat!

Groepsprijzen Robinson Crusoe 2022

Hieronder vind je de prijzen* voor onze standaard groepsarrangementen. Op het eiland is plek voor 30 gasten, waar van 10 rolstoelgebruikers. De prijzen voor de groepsboekingen zijn op basis van huur van de accommodatie, eindschoonmaak, vaarmateriaal (incl. brandstofkosten, haven- en bruggeld) en watersportprogramma. Onze goed opgeleide bemanning begeleidt jullie onvergetelijke watersportactiviteit op Robinson Crusoe.

Als groep zorg je zelf voor de noodzakelijke ADL-hulp en, indien nodig, verpleegkundigen. De kosten voor maaltijden en drank zijn voor rekening van de groep, waarbij de bemanning (9 personen) ten laste van de groep mee-eet.

Dag
 (10.00 tot 17.00 uur)  

 € 2.047,- 

 Weekend
 (vr. 20.00 tot zo. 16.00 uur) 

 € 4.140,-

 Midweek
 (ma. 11.00 tot vr. 16.00 uur) 

 € 7.094,-

 Week
 (za. 11.00 tot vr. 16.00 uur)

 € 9.308,-

* Voor buitenlandse groepen zijn wij genoodzaakt om afwijkende (iets hogere) prijzen te hanteren. Neem gerust contact op met de afdeling boekingen voor meer informatie.

Meerprijs

De standaardprijs is op basis van zelfverzorging, dus exclusief eten en drinken. Wij kunnen bij dagarrangementen tegen meerprijs de catering verzorgen. Bij meerdaagse arrangementen is dat geen standaard optie (alleen in overleg). In alle gevallen ligt de last voor de verzorging van de bemanning bij de huurder.