Ik ben al vrijwilliger

Wat fijn dat jij je al inzet voor SailWise! Dankzij jou en andere vrijwilligers kunnen jaarlijks ruim 1.400 gasten genieten van actieve watersport. Wil je dit jaar ook weer mee met SailWise! Schrijf je dan hier (opnieuw) in >>

Aanmelden voor een nieuw seizoen

Ook al heb je je in een eerder seizoen aangemeld bij ons, we vragen je ieder jaar je gegevens te controleren. In hetzelfde formulier kan je ook meteen aangeven voor welke reis/reizen je je in wilt schrijven als vrijwilliger. Hoe? Meld je met je gebruikersnaam (je e-mailadres) en je wachtwoord aan via het inschrijfformulier voor vrijwilligers. Na het controleren of aanvullen en eventueel inschrijven op een reis, voltooi je je inschrijving door op ‘verzenden’ te klikken.

Vanaf januari sturen we met regelmaat een vrijwilligersplanning per e-mail naar je. Hierin kun je zien hoeveel en welke vrijwilligers we per reis (nog) nodig hebben. Je helpt ons enorm door je al ruim van tevoren in te schrijven op een reis. Zo hebben wij sneller onze planning rond en hoeven we minder spoedmailtjes te versturen.

Praktische informatie

Op sailwise.nl/protocollen vind je een overzicht van alle belangrijke documenten voor vrijwilligers, waaronder ons vrijwilligersbeleid, algemene voorwaarden en onze verschillende protocollen.

Nieuwsbrief

Regelmatig ontvang je als vrijwilliger onze speciale vrijwilligers-nieuwsbrief. Hierin geven we jou een kijkje achter onze schermen en houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Klusdagen

In de wintermaanden zijn we volop bezig met het onderhoud aan onze locaties en schepen. Daar kunnen we jouw hulp heel goed bij gebruiken! Steek je handen uit de mouwen en kom gezellig meeklussen tijdens onze klusdagen!

Data
In verband met het coronavirus zijn onze geplande klusdagen komen te vervallen. Zodra nieuwe klusdagen bekend zijn, vind je ze op deze pagina.

Aanmelden klusdagen
Je kan je voor één dag, maar ook voor een heel weekend aanmelden als klusser. Je overnacht dan op de accommodatie waar je komt klussen. Uiteraard zorgen wij dan voor eten en drinken.

  • Individueel aanmelden?
    Stuur even een e-mail naar boekingen@sailwise.nl om je aan te melden.
  • Maatschappelijk klussen met jouw collega’s?
    Jullie zijn van harte welkom! Meld je meteen aan of vraag om meer informatie via boekingen@sailwise.nl, 0228-350756 of 06-10028408. In overleg stellen we een geschikte datum en accommodatie vast.