Wij zijn SailWise

Ken jij ook dat vrije gevoel van vakantie? Onbeperkt genieten van zeilavonturen, ontspannen over het water kijken en fijne mensen om je heen. Bij SailWise weten we dat watersport een oneindig gevoel van vrijheid geeft!

Vakantie met zorg
Hoe heerlijk is het om te zeilen, kanoën of te waterskiën en zo je lichamelijke of verstandelijke beperking even te vergeten? Dat kan bij SailWise! Van watersporteiland en zeilschip tot een aangepaste vakantiewoning: er is altijd wel een vakantie of activiteit die bij je past.

Begeleide vakantie
Bij SailWise beleven mensen met een beperking samen met vrijwilligers een ultieme vakantie. Door de aangepaste accommodaties en boten - en dankzij de steun van onze trouwe sponsors - kan iedereen volop meedoen. Samen onbeperkt genieten, dat is het motto van SailWise! Doe jij ook mee?

Reisaanbod

Help bij de renovatie van Robinson Crusoe!

Watersporteiland Robinson Crusoe wordt flink verbouwd! De groepsaccommodatie wordt helemaal gerenoveerd en verduurzaamd. Zo kan SailWise ook in de toekomst actieve watersport voor mensen met een beperking blijven aanbieden. Help ons met de laatste loodjes en draag een steentje bij met een eenmalige donatie. Dat kan al vanaf vijf euro. Ga naar onze actiepagina voor meer informatie.

Ga naar de actiepagina